Våre referanser

Vi er svært stolte av å være involvert i disse prosjekter


Holtegata 15 - Uranienborg Kirke 
I samarbeid med Finstad & Jørgensen bygde vi ut krypten til Uranienborg Kirke. Her leverte vi i samarbeid med Light House Company svært kreativ og fin belysning. Alt fra LED striper langs muren til spotter i møterom. Dette var et prosjekt med mange kreative løsninger fra arkitekten, og bygget besto hovedsakelig av mur og betong. 

Grensen 5- 7 - Finn.no
I samarbeid med Finstad & Jørgensen totalrehabiliterte vi kontorlokalene til Finn.no. 2.etg ble gjort om til den kreativ og livlig kantine med storkjøkken, scene og kaffebar. Her leverte vi LED grunnbelysning samt interiørbelysning med KNX styresystem. Fra 3-6.etg ble kontorene total rehabilitert med både topp moderne belysning og nye data og el-punkter langs arbeidsplassene. 

Breivollveien 31
 I samarbeid med entreprenør Bundebygg totalrenoverte vi næringsbygget til nye flotte lokaler for Bavaria. Vi leverte moderne belysning og teknisk krevende installasjoner. 

Fredensborgveien 26
Fredensborgveien 26 skal huse den nye kreative fagskolen til utdanningsetaten bestående av fag som frisør, blomsterbinding, finsnekkeri og explorotarium. Bygningsmassen har blitt totalrehabilitert, men med fokus på gjenbruk av gammelt materiell/utstyr. Abildsø elektriske AS har levert prosjektledelse, rådgivende tjenester og utførelse av elektriske sterk- og svakstrømsintallasjoner.

Valkyrien Kjøpesenter
For entreprenør Finstad & Jørgensen rehabiliterte vi et vernet bygg til et nytt kjøpesenter som skulle skape liv i de gamle murgårdene. Abildsø Elektriske sto for utførelse av  elektro sterk- og svakstrømsinstallasjonene.

Oslo Rådhus 
For entreprenør Finstad & Jørgensen etablerte vi et nytt møteromssenter og auditoriet i Oslo rådhus. Dette var et svært krevende prosjekt med et tett samarbeid med byggherre. Det var under hele byggeperioden kontinuerlig drift av bygget. Abildsø Elektriske leverte både på prosjektering og utførelse av sterk- og svaksstrømsinstallasjoner.

Vasshjulet   

For entreprenør Finstad & Jørgensen og i samarbeid med Stokkanlys leverte vi ett flott prosjekt til Lørenskog kommune. Vasshjulet ble bygget rundt 1865 og var drivverket for Østmarksaga, en av de siste vanndrevne oppgangssagene som var i bruk i Norge, inntil den ble nedlagt i 1953.

Jonas Dahls vei 32
For Tronrud Entreprenør og Undervisningsbygg totalrehabiliterte vi Ullern barnehage i fellesferien i 2015. Den nye barnehagen ble utvidet med ca 400kvm og fremsto som toppmoderne, med blant annet smartstyring for belysning for strømsparing. 


Karl Johans gate 16

For H&M bygde vi sommeren 2014 nye kontorlokaler for deres administrasjon i Karl Johans gate 16. Installasjonen innebar alt fra topp moderne LED belysning til avanserte styresystemer for elektrisk oppvarming. Installasjonen ble levert til avtalt tid og pris.

Breivollveien 31
Breivollveien 31 var et meget krevende prosjekt - det største prosjektet Abildsø elektriske har hatt. Breivollveien 31 ligger tett på høyspentnettet og under hele utbygging var det vakter fra Statnett til stede. Det var særs viktig å ha korrekt dimensjonert jordingsanlegg på den siden av bygget som vender mot høyspentlinjen. Siden det er aluminiumsbelagt fasade på den delen av bygget som vender mot høyspentlinjen, var det svært viktig at denne ble korrekt jordet. Dette ble utført ved at det ble trukket jordledere på hele aluminiumsfasaden og tilkoblet et skinnesystem, som ble direkte først ned i jord på flere forskjellige steder. 

Olav M Troviks vei 1-50
I forbindelse med omprofileringen til studentsamskipnaden i Oslo i 2014, bisto Abildsø elektriske med kabling, tilkobling og styring til alle skilter med bakgrunnsbelysning. Dette innbar blant annet arbeid i store høyder, og den meget strenge sikkerheten som følger slikt arbeid. Tidsskjema for arbeidene var stramme, og Abildsø elektriske leverte i henhold til avtale.