Våre referanser

Vi er svært stolte av å være involvert i disse prosjekter

Orreskogen 21 
Villa Orreskogen er et tekniske krevende bygg i plasstøpt betong, og Abildsø elektriske AS har bistått med prosjektering og utførende el.arbeid. El.anlgget er levert med kombinasjon av trådbasert og trådløs utførelse. Hele elektriske anlegget er fremtidsrettet, og tilrettelagt for eventuelle utvidelser. 

Ruglandsveien 41 
Ruglandsveien har fått nye tilskudd i form av 2 stk nye eneboliger, og 3 stk 2-mannsboliger. Alle husene var forhåndssolgt, og i tett dialog med sluttbrukere har Abildsø elektriske AS levert el.anlegg i henhold til ønsker og endringer underveis i byggeprosessen. Alle hus er levert etter TEK10 - standard. 

Kirkeveien 60
I samarbeid med entreprenør Finstad & Jørgensen bygde vi om 18 leiligheter + nyetablering av 2 stk loftsleiligheter i Kirkeveien 60. Det elektriske anlegget innebærer alt fra etablering av avbruddsfri strømforsyning til heis og konvensjonelle leilighetsinstallasjoner. Det elektriske anlegget er også oppgradert med nytt hovedinntak med nye AMS-målere plassert i hver leilighet. 

Hofstadåsen 7 B
Hofstadåsen 7B er en arkitekttegnet enebolig i funkisstil. I samarbeid med entreprenør Finstad Jørgensen leverte vi et flott hjem med mange fine finesser, som gjør hverdagen enklere. Eneboligen er installert med porttelefonanlegg med fargeskjerm, innfelt lydanlegg og ladeplass for el-bil. Boligen består også av 2 stk hybler med separate måleranlegg. 

Vettreåsen 34 
På vakre Vettre i Asker utførte vi elektroarbeidene ifm oppføring av en sveitservilla. I villaen er det utstrakt bruk av eksklusive downlights, og armaturer fra Belgiske Tekna. Det er også benyttet installasjonsmateriell i designserien til Elko.

Gatugrenda 1-17
Gautegrenda er et nytt boligfelt på Rygge i Østfold. For familiehus har vi prosjektert og installert elektroløsninger i 17 stk kjede eneboliger. Boligene er bygget i henhold til TEK10 med tilhørende nødvendige installasjoner.