Våre referanser

Vi er SVÆRT stolte av å være involverte i disse prosjekter

Kirkeveien 60

I samarbeid med entreprenør Finstad Jørgensen bygde vi om 18 leiligheter + nyetablering av 2 stk loftsleiligheter i Kirkeveien 60. Det elektriske anlegget innebærer alt fra etablering av avbruddsfri strømforsyning til heis og konvensjonelle leilighetsinstallasjoner.Det elektriske anlegget er også oppgradert med nytt hovedinntak med nye AMS-målere plassert i hver leilighet.

Orreskogen 21

Villa Orreskogen er et teknisk krevende bygg i plasstøpt betong, og Abildsø elektriske AS har bistått med prosjektering og utførende el. arbeid.Vi har levert et meget moderne el. anlegg i kombinasjon av trådbasert og trådløs utførelse. Det elektriske anlegget er fremtidsrettet, og tilrettelagt for eventuelle utvidelser. I tett samråd med kunde har vi levert og installert flere eksklusive løsninger og produkter.

Ruglandsveien 41

Ruglandsveien har fått nye tilskudd i form av 2 stk nye eneboliger, og 3 stk 2-mannsboliger. Alle husene var forhåndssolgt, og i tett dialog med sluttbrukere har Abildsø elektriske AS levert el. anlegg i henhold til ønsker og endringer underveis i byggeprosessen. Alle husene er levert etter TEK10-standard med rikelig antall el-punkter i alle rom. Vi har også bistått med søknadsprosesser, og koordinering mot lokalt e-verk.

Jonas Dahls vei 32

For Tronrud entreprenør og Undervisningsbygg totalrehabiliterte vi Ullern barnehage i fellesferien 2015.Da den nye barnehagen sto klar var den utvidet med ca 400kvm og fremsto som toppmoderne, med blant annet smartstyring av belysning for strømsparing.Ullern barnehage ligger i samme bygning som Lilleaker trafostasjon. Dette bød på utfordringer underveis som satte oss på prøve, men som ble gjennomført på en effektiv måte både med tanke på tid og kostnad.

Baker Østbys vei 5 – 13

For Tesla motor Norway AS har vi stått for utbygginger fra Kristiansand i Sør —> Tromsø i Nord.Den største og mest krevende avdelingen ligger på Rud i Bærum.I tett samarbeid med Peab og Lilleberg eiendom bygget vi – på rekordtid – det som i dag fremstår som ett flott næringsbygg på 6500 kvm.Her har vi levert alt fra topp moderne LED belysning til krevende tekniske installasjoner.Vi har også bistått i prosessen med ombygging av traforom fra 230V à 400V/230V, samt levert nye hovedtavler, både 230V og 400V.

Hofstadåsen 7 B

Hofstadåsen 7 B er en arkitekttegnet enebolig i funkisstil. I samarbeid med entreprenør Finstad Jørgensen leverte vi et flott hjem med mange finesser, som gjør hverdagen enklere.Eneboligen er installert med porttelefonanlegg med fargeskjerm, toppmoderne innfelt lydanlegg, og ladeplass for el-bil. Boligen består også av 2 stk hybler med separate måleranlegg.

Vettreåsen 34

På vakre Vettre i Asker utførte vi elektroarbeidene ifm oppføring av en sveitservilla. I villaen er det utstrakt bruk av eksklusive downlights, og armaturer fra Belgiske Tekna. Det er også benyttet installasjonsmateriell i designserien til Elko. Dette understreker den eksklusive kvaliteten som er gjennomgående i hele boligen.

Gatugrenda 1 – 17

Gatugrenda er et nytt boligfelt på Rygge i Østfold. For familiehus har vi prosjektert og installert elektroløsninger i 17 stk kjedede eneboliger. Boligene er bygget i henhold til TEK10 med tilhørende nødvendige installasjoner. I tillegg har vi levert og installert varmekabler på baderom og downlights fra vår samarbeidspartner SG armaturen.

Breivollveien 31

Breivollveien 31 var et meget krevende prosjekt – det største prosjektet Abildsø elektriske AS har hatt. Breivollveien 31 ligger veldig tett på høyspentnettet. Under hele utbyggingen var det vakter fra Statnett til stede. I visse perioder ble strømmen slått av for å kunne gjennomføre byggearbeidene på en forsvarlig og fornuftig måte. Det var særs viktig å ha korrekt dimensjonert jordingsanlegg på den siden av bygget som vender mot høyspentlinjen. Uten ville det ha vært stor fare for overslag, det vil si støt, ved berøring av ledende deler i og utenpå bygget. Siden det er en aluminiumsbelagt fasade på den delen av bygget som vender mot høyspentlinjen, var det svært viktig at denne ble korrekt jordet. Det er utført ved at det er trukket jordledere på hele aluminiumsfasaden og tilkoblet et skinnesystem, som er direkte ført ned til jord på flere forskjellige steder.

Olav M Troviks vei 1 – 50

I forbindelse med omprofileringen til studentsamskipnaden i Oslo i 2014 bisto Abildsø elektriske AS med kabling, tilkobling og styring til alle skilter med bakgrunnsbelysning. Dette innebar blant annet arbeid i store høyder, og den meget strenge sikkerheten som følger slikt arbeid. Tidsskjema for arbeidene var stramme, og Abildsø elektriske AS leverte i henhold til avtale.

Karl Johans gate 16

For H&M bygde vi sommeren 2014 nye kontorlokaler for deres administrasjon i Norge i Karl Johans gate 16.Installasjonen innebar alt fra topp moderne LED belysning til avanserte styresystemer for elektriske oppvarming.Installasjonen ble levert til avtalt tid og pris.